پنلهای ال ای دی محصولاتی پر کاربرد هستند که از لحاظ شار نوری و کیفیت نور در حالت مطلوبی قرار دارند. در بسیاری موارد افراد علاقمند هستند که تمامی مراحل راه اندازی محصولی که خریداری میکنند را خودشان انجام دهند.
ما با بررسی این موضوع تصمیم به تدوین و ارئه مقالهای در حوزه آموزش نصب پنل ال ای دی 60 در 60 گرفتیم و در ادامه با نصب پنلهای روکار و توکار در انواع مدلهای SMD و COB بر روی سقفهای گچی و کاذب ، آشنا خواهید شد.
قبل از اینکه سراغ آموزش نصب برویم پیشنهاد می شود محصولات پنل ال ای دی آریاترانور را مشاهده کنید.
نصب پنل ال ای دی روکار
پنلهای ال ای دی روکار عموما به عنوان عنصر اصلی نورپردازی فضاهای اداری و تجاری کاربرد دارند از نوردهی مناسبی برخوردارد هستند.
مراحل نصب این چراغها به شرح زیر است:
- در ابتدا باید نوع سقف خود که با چه متریالی ساخته شده است بدانید و با توجه به آن اقدام به نصب کنید.
- در مرحله دوم میبایست قطعه خارجی به نام دستک را به سقف متصل کنید و از محکم بودن آن اطمینان حاصل کنید.
- در گام آخر فقط لازم از بدنه چراغ با استفاده از پیچها به دستک متصل شود و حالا شما میتوانید از نورپردازی با پنل سقفی روکار خود لذت ببرید.
لازم به ذکر است که اگر محصولات پنل ال ای 60*60 50 وات یا پنل ال ای دی 72 وات آریاترانور را خریداری کرده اید این محصولات هم به صورت توکار و هم به صورت روکار قایل عرضه و نصب هستند.
نصب پنل ال ای دی توکار
پنلهای توکار نیز در بخشهای مختلفی از علم نورپردازی کاربرد فراوان دارند و و شاید نصب آنها مشکل به نظر برسد اما؛ به آن سختی هم نیست و راه اندازی آن به شرح زیر است:
به عنوان اولین نکته ای که باید بدانید، خوب است مطلع باشید که اگر سقف شما از نوع کاذب باشد باید از فنرهای مدل کنافی استفاده شود.
پبشنهاد می شود که جهت آشنایی بیشتر با انواع چراغ سقفی توکار به دسته آن مراجعه کنید
در مرحله بعدی با توجه به اندازههای چراغ سقف برش میخورد.
در آخریم مرحله باید فنرها جمع شود و چراغ داخل سقف قرار داده شود. حالا میتوان از نور آن بهره برد.
حتما بخوانید: تولید کننده پنل ال ای دی 60*60
آیا نصب پنل COB با SMD متفاوت است؟
باید از این امر اطلاع داشته باشید که نصب کردن پنلهای COB و SMD تفاوتی با هم ندارد و به عواملی چون:تفاوت در محل نصب چراغ های سقفی توکار و چراغ های سقفی روکار است.
به دیگر سخن نصب آنها با هم تفاوت ندارد و باید در انتخاب آنها برای نور پردازی توجه کرد تا خروجی مناسبی داشته باشیم.
اگر بناست نورپردازی متمرکز بر روی یک سوژه خاص انجام شود پنلهای سقفی COB مناسب میباشد و در مواقعی که نیاز به تامین نورپردازی و نورپردازی عمومی باشد، بهتر است از پنلهای SMD استفاده شود. پس خود را درگیر یافتن روش نصب پنل اس ام دی یا سی او بی نکنید زیرا تفاوتی از لحاظ ساختار بدنه باهم ندارند.
نصب پنل ال ای دی بر روی سقف تایلی
به طور کلی پنل 60در60 با نام چراغهای تایلی نیز شناخته میشوند و میتوان گفت بهترین نوع سقف برای نصب آنها همین سقفها میباشد.
در این نوع سقف چراغها بر روی 3 پری در سقف قرار میگیرند و نصب میشوند.
نصب پنل ال ای دی بر روی سقف گچی
سقفهای گچی دارای قطرهای مختلفی هستند و برای نصب چراغهای سقفی در آنها باید توجه داشت که قطر سقف کمتر از یک سانت نباشد که پس از باز شدن فنرهایی که در بخش نصب چراغ سقفی توکار ذکر کردیم به مشکل بر نخورد.
نکته دریگر در نصب چراغ بر روی آنها وجود ندارد و به سادگی میتواند فرایند را انجام داد.
نصب چراغ سقفی بر روی کناف
کناف یا رابیتس سقفهای هستند که از بسترهای مناسب برای نصب چراغ سقفی میباشند و تنها با اندازه گیری دقیق و برش مناسب سقف به راحتی طی فرایند ذکر شده در توضیحات بالا به نصب آنها پرداخت.
نصب چراغ پنلی 60 در 60 بر روی سقف MDF
برای نصب این چراغها تنها برش سقف کافیست و از دردسرهای دیگر خبری نیست.
جمع بندی
موارد ذکر شده برای نصب سقفها برای نصب چراغهای توکار کاربرد دارد و نصب چراغهای روکار همه به یک شکل میباشد.
با مطالب ذکر شده شما قادر به نصب انواع پنلهای ال ای دی هستید و اگر همچنان سوالی دارید که در مقاله به آن پاسخ داده نشده است میتوانید در بخش دیدگاه پرسشتان را مطرح کنید تا پاسخ مناسب را دریافت کنید.
اگر علاقمند به مطالعه بیشتر در مورد انواع نور پردازی هستید مطالعه مقاله آموزش نورپردازی سقف و انواع پنل ال ای دی پیشنهاد ما به شماست.
- پنل ال ای دی