دانستنی ها

خراب شدن لامپ ال ای دی

خرابی لامپ ال ای دی

لامپ های ال ای دی از آن دست محصولاتی هستند که عموما مصرف کنندگان میزان رضایت بالایی از آن ها دارند و موارد اندکی پیش می آید که در صورت خرید از یک برند معتبر و دارای استاندارد، مسئله ای برای لامپ ال ای دی پی بیاید و فرایند کار آن را مختل سازد. حا با این حساب در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در خصوص علل شایع خرابی لامپ ال ای دی و همچنین علت های برتری لامپ ال ای دی بر سایر محصولات روشنایی به شما ارائه کنیم.

با ما همراه باشید.

علت برتری ال ای دی به سایر لوازم روشنایی

با ظهور فناوری led ادعای داشتن لامپی فوق کم مصرف دور از ذهن نیست.

چراغ ال ای دی، لامپ ال ای دی، پنل ال ای دی 30 در 30 و 60 در 60، پرژکتور ال ای دی و سایر لوازمی که در نورپردازی اماکن مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، در برابر دیگر انوع چشمه های نوری مثل لامپ های مهتابی، لامپ های رشته ای و… از لحاظ برق مصرفی، حدود 80 درصد با صرفه تر هستند و برق کمتری مصرف می کنند که این به نوبه خود نوعی انقلاب در صنعت روشنایی به شمار می آید.

با توجه به این مسئله به صورت کاملا محسوس با تعویض لامپ های پر مصرف با محصولات ال ای دی کاهش هزیته برق لمس می شود.

علت از کار افتادن محصولات ال ای دی

در حقیقت led ها از لحاظ صرفه اقتصادی و عمر طولانی در صنعت روشنایی حرف اول را می زنند و به نوعی اگر می خواهید که یک بار برای مدتی طولانی هزینه کنید، قطعا پیشنهاد تمام صاحب نظران، محصولات ال ای دی خواهد بود. اما حتما توجه داشته باشید که ال ای دی را از برندی معتبر و دارای استاندرد های کافی تهیه کنید. در این صورت قادر هستید از خدمات پس از فروش و همچنین ویژگی های فنی لامپ اطمینان حاصل کنید. به این علت که تولید کننده محصول موظف است اطلاعات صحیح را برروی محصول و یا جعبه آن درج کند.

حال با این حساب، خوب است بدانید که خرابی لامپ های ال ای دی تنها در  ۳ درصد از آن ها احتمال وقوع دارد.

حتما بخوانید: تولید کننده پنل ال ای دی 60*60

دلایل متعددی در خراب شدن لامپ های ال ای دی تاثیر دارد اما دلایل عمده آن ها به شرح زیر می باشند:

 

استفاده از متریال کم کیفیت در ساخت لامپ ال ای دی

تکنولوژی ال ای دی از گرما،تراشه های برد،منبع تغذیه ای های تولید کننده نور و روشنایی تنها در صورتی درست و بهینه کار می کنند که در حالتی استاندارد و با متریالی مناسب به تولید رسیده باشند. مواد اولیه با کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است با این حساب طبیعی است که در صورت عدم کیفیت مطلوب مواد اولیه ساخت لامپ ال ای دی درص خرابی آن نیز افزایش می یابد.

به عنوان مثال یکی از قطعات مهم در لامپ ال ای دی درایور آن می باشد که در صورت خراب بودن، باعث ایجاد حرارت بالا در لامپ و همچنین ایجاد نویز در نور می شود پس حتما در هنگام خرید با روشن کردن لامپ و دقت به نوع نور و عدم وجود نویز در آن از کیفیت لامپ و درایور آن مطمئن شوید.

شاخصه های لامپ ال ای دی مرغوب

در هنگام خرید لامپ ال ای دی موردی را انتخاب کنید که اتلاف گرمای اندک و مصرف انرژی مناسبی داشته باشد.

یک لامپ ال ای دی مرغوب از thd و همچنین cri مناسبی برخوردار است و سبب آذار چشم نمی شود.

لامپ های ال ای دی استاندارد در ساختار خود دارای اشعه های مضر و آسیب زا نیستند و برای سلامت انسان خطری به همراه نمی آورند.

تعویض لامپ ال ای دی خرابآزمایش سلامت لامپ ال ای دی

علامت های ازمایشگاهی ul و استاتانداردهای معتبر در صنعت روشنایی از عوامل تاثیر گذار بر کیفیت لامپ هستند.

علامت آزمایشگاه های Underwriters (UL) به امعنای اعتبارسنجی، بازرسی و ایمنی مورد تست قرار گرفته در لامپ ال ای دی می باشد که مورد تایید کارشناسان آزمایشگاهی قرار گرفته است. اما همواره توجه داشته باشید که شیادان ممکن است با جعل این نماد قصد کلاه برداری از شما را داشته باشند.

جمع بندی

حال با مرور بر تمامی این موارد و پیاده سازی آن ها از خرابی زود هنگام لامپ های ال ای دی جلوگیری خواهیم کرد.

لامپ های ال ای دی با دوام طولانی تا ۱۰ سال  سبب کاهش هزینه زمان،هزینه اقتصادی و دیگر هزینه ها می شوند و به طور مستقیم سبب سود آوری در هر مجموعه می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *